5 Mart 2014 Çarşamba

Search Results toolbar kaldırma

Search Results toolbar kaldırma

Search Results toolbar nedir? Search Results toolbar nasıl kaldırılır aşağıda resimli olarak anlatılmıştır.
Search Results toolbar, adware yani reklam yazılımı olarak adlandırılan bir programdır. Virüs değildir. Search Results toolbar pop-up pencereler ile reklam pencereleri açar.  Bu reklamlar sponsor linkleri, metin reklam veya resimli reklam içerebilir.
Chrome, Firefox, Internet Explorer gibi tarayıcı ana sayfanız  mysearchresults.com olarak değişir. Tarayıcınızı her açtığınızda start. mysearchresults.com  sayfası ile karşılaşırsınız.
Search Results toolbar virüs müSearch Results toolbar  kaldırmaSearch Results toolbar temizleme aşağıda resimli olarak anlatılmıştır.
Search Results toolbar teknik olarak virüs değildir. Internet tarayıcınızın içinde pop-up yani kendinden açılır pencerelerde size reklam gösterir. Chrome, Firefox, Internet Explorer tarayıcılarından hangisini kullandığınızın bir önemi yoktur. Hangi sitede olursanız olun Search Results toolbar size açılır pencereler içerisinde sponsor firmaların metin , grafik reklamlarını gösterir. 
Search Results toolbar virüs olmamasına rağmen virüsler kadar rahatsız edici olabilir ve bu reklamlar can sıkıcı bir hale gelir. Pek çok kişi Search Results toolbar 'i reklam virüsü olarak tanımlanır. Fakat hiç bir virüs özelliği göstermez.
Search Results toolbar  arama motorları üzerinde yaptığınız arama sonuçlarını değiştirerek size farklı sonuçlar gösterebilir. Toolbar özelliğinden dolayı tarayıcınızın çalışma hızını ve bilgisayarın hızını negatif yönde etkileyecek bilgisayarınızı yavaşlatacaktır.
Search Results toolbar kaldırma, Search Results toolbar temizleme aşağıda resimli olarak anlatılmıştır. Search Results toolbar kaldırma ve Search Results toolbar temizleme işlemi şu aşamalardan oluşacaktır:
  1. Search Results toolbar potansiyel istenmeyen yazılımı ve reklam yazılımının kaldırılması.
  2. Adwcleaner ile Search Results toolbar kaldırma ve temizleme
  3. Junkware Removal Tool ile Search Results toolbar kaldırma ve temizleme
  4. Malwarebytes anti-malware ile virüs temizleme ve diğer zararlıların temizlenmesi.
Search Results toolbar temizleme işleminde tüm aşamaların eksiksiz yapılması önemlidir. Bu sebepten aşamamaları atlamamamız önerilir. Fakat size uymayan bir durum söz konusu ise sonraki aşamaya geçebilirsiniz. 
Takıldığınız bir noktada uzmanim.net'e soru olarak sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder