5 Mart 2014 Çarşamba

Default tab nedir? Default tab nasıl silinir?

Default tab nedir? Default tab nasıl silinir?

Default tab nedir?  Default tab virüs mü?  Default tab nasıl kaldırılır aşağıda resimli olarak anlatılmıştır.
Default Tab nedir?
Default Tab , adware yani reklam yazılımı olarak adlandırılan bir programdır. Default Tab Virüsdeğildir. Default Tab pop-up pencereler ile reklam pencereleri açar.  Bu reklamlar sponsor linkleri, metin reklam veya resimli reklam içerebilir.
Chrome, Firefox, Internet Explorer gibi tarayıcı ana sayfanız  mysearchresults.com olarak değişir. Tarayıcınızı her açtığınızda start. mysearchresults.com  sayfası ile karşılaşırsınız.
Default Tab virüs müDefault Tab  kaldırmaDefault Tab temizleme aşağıda resimli olarak anlatılmıştır.
Default Tab teknik olarak virüs değildir. Internet tarayıcınızın içinde pop-up yani kendinden açılır pencerelerde size reklam gösterir. Chrome, Firefox, Internet Explorer tarayıcılarından hangisini kullandığınızın bir önemi yoktur. Hangi sitede olursanız olun Default Tab size açılır pencereler içerisinde sponsor firmaların metin , grafik reklamlarını gösterir. 
Default Tab virüs olmamasına rağmen virüsler kadar rahatsız edici olabilir ve bu reklamlar can sıkıcı bir hale gelir. Pek çok kişi Default Tab 'i reklam virüsü olarak tanımlanır. Fakat hiç bir virüs özelliği göstermez.
Default Tab   arama motorları üzerinde yaptığınız arama sonuçlarını değiştirerek size farklı sonuçlar gösterebilir. Toolbar özelliğinden dolayı tarayıcınızın çalışma hızını ve bilgisayarın hızını negatif yönde etkileyecek bilgisayarınızı yavaşlatacaktır.
Default Tab kaldırma, Default Tab temizleme aşağıda resimli olarak anlatılmıştır. Default Tab kaldırma ve Default Tab temizleme işlemi şu aşamalardan oluşacaktır:
  1. Default Tab potansiyel istenmeyen yazılımı ve reklam yazılımının kaldırılması.
  2. Adwcleaner ile Default Tab kaldırma ve temizleme
  3. Junkware Removal Tool ile Default Tab kaldırma ve temizleme
  4. Malwarebytes anti-malware ile virüs temizleme ve diğer zararlıların temizlenmesi.
Default Tab temizleme işleminde tüm aşamaların eksiksiz yapılması önemlidir. Bu sebepten aşamamaları atlamamamız önerilir. Fakat size uymayan bir durum söz konusu ise sonraki aşamaya geçebilirsiniz. 
Takıldığınız bir noktada uzmanim.net'e soru olarak sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder