7 Şubat 2014 Cuma

WindowsUninstall.net kaldırma

WindowsUninstall.net kaldırma
WindowsUninstall.net Nedir?
WindowsUninstall.net potansiyel olarak istenmeyen programlardan biridir. Bu da diğer istenmeyen yazılımlar gibi diğer programlar ile birlikte, kullanıcının dikkatsizliğinden yararlanarak sisteme kurulur. Internet Explorer, Firefox, Chrome gibi tarayıcılarda yeni sekme açtığınızda veya herhangi bir linke tıkladığınızda WindowsUninstall.net pop-up reklamı açılıyorsa, bilgisayarınıza WindowsUninstall.netistenmeyen yazılımı kurulmuş demektir.
WindowsUninstall.net teknik olarak virüs değildir. Virüs olmamasına rağmen yine de potansiyel olarak istenmeyen yazılım olarak nitelendirilir. Çünkü siz istemeden bilgisayarınızda bir takım değişiklikler yapar ve değiştirmenizi engeller. Bu sebepten bilgisayarınızdan kaldırmanızda fayda vardır.
WindowsUninstall.net sitesi aslında kötü niyetli bir site değildir fakat tarayıcılarınızda çıkan pop-up reklamlar kötü niyetli olarak WindowsUninstall.net adını kullanırlar ve tıkladığınızda bilgisayarınıza zararlı yazılımlar yüklerler.
WindowsUninstall.net yazılımı Internet Explorer, Firefox, Chrome gibi tarayıcılarda siz internette gezinirken pop-up reklamlar açarak sizi rahatsız eder, arama sonuçlarınızda sürekli reklamlar görmenizi sağlar.
WindowsUninstall.net temel olarak para kazanmak için üretilmiştir. Internet Explorer, Firefox ve Chrome tarayıcılarına bulaşır. WindowsUninstall.net web trafiği oluşturur, diğer siteler için internet aramalarınızı ve hareketlerinizi kaydeder, tarayıcınızda pop-up ve reklamlar gösterir.
Aşağıda WindowsUninstall.net kaldırma işlemi anlatılmıştır. 
WindowsUninstall.net temizleme şu aşamalardan oluşacaktır:
  1. AdwCleaner ile WindowsUninstall.net kaldırma
  2. Junkware Removal Tool ile WindowsUninstall.net temizleme
  3. Malwarebytes ile bilgisayarınızda genel virüs temizleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder