5 Şubat 2014 Çarşamba

Audio To Audio Toolbar kaldırma

Audio To Audio Toolbar kaldırma
Audio To Audio Toolbar Nedir?
Audio To Audio Toolbar potansiyel olarak istenmeyen programlardan biridir. Bu da diğer istenmeyen yazılımlar gibi diğer programlar ile birlikte, kullanıcının dikkatsizliğinden yararlanarak sisteme kurulur.
Audio To Audio Toolbar teknik olarak virüs değildir. Virüs olmamasına rağmen yine de potansiyel olarak istenmeyen yazılım olarak nitelendirilir. Bu sebepten bilgisayarınızdan kaldırmanızda fayda vardır.
Audio To Audio Toolbar yazılımı Internet Explorer, Firefox, Chrome gibi tarayıcıların anasayfalarınıhome.tb.ask.com olarak değiştirir, arama motorlarını search.tb.ask.com yapar ve virüs gibi bunu değiştirmenizi engeller. Arama sonuçlarınızda sürekli reklamlar görmenizi sağlar.
Audio To Audio Toolbar temel olarak para kazanmak için üretilmiştir. Internet Explorer, Firefox ve Chrome tarayıcılarına bulaşır. Audio To Audio Toolbar web trafiği oluşturur, diğer siteler için internet aramalarınızı ve hareketlerinizi kaydeder, tarayıcınızda pop-up ve reklamlar gösterir.
Aşağıda Audio To Audio Toolbar kaldırma, home.tb.ask.com kaldırma, search.tb.ask.com kaldırma işlemleri anlatılmıştır. 
Audio To Audio Toolbar kaldırma, home.tb.ask.com kaldırma, search.tb.ask.com kaldırma işlemleri şu aşamalardan oluşacaktır:
  1. Audio To Audio Toolbar programını bilgisayardan kaldırma
  2. Audio To Audio Toolbar programını Internet Explorer, Firefox, Chrome'dan kaldırma
  3. AdwCleaner ile Audio To Audio Toolbar kaldırma
  4. Malwarebytes ile bilgisayarınızda genel bir temizlik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder